Do Ishte ideale të vishnit sandale të hapura APO këpucë me materiale fleksibile që të përshtaten me këmbën dhe të marrin formën e pneu. E dije? JO të gjitha këmbët janě njësoj, format e shputave të këmbëve kategorizohen në tri lloje: greke, romake, ose egjiptiane. Këpuca`e Duhur`për këtë lloj këmbe duhet të jetë e lirshme, zakonisht me Top të rrumbullakët, por Edhe sandalet e hapura të cilat lejojnë gishtat të lëvizin lirshëm. Emrat me të cilët janě cilësuar shputat e këmbëve sipas kategorive, NUK kanë të bëjnë me origjinën tonë, emrat janě huazuar sipas mënyrës së ndërtimit të anijeve nga Ana e grekëve, romakëve dhe egjiptianëve në kohët e lashta. Kush ka gishtin e Dytë dhe të tretë të këmbës në të njëjtën gjatësi me gishtin e Madh, Ka`këmbë romake`. Kështu, për meshkujt Mund të jetë çudi, por për femrat është ëndërr një garderobë e mbushur me rafte Vetëm me këpucë. AQ mjafton për të Nisur një udhë të mbarë drejt kombinimit perfekt. Klasi, eleganca, por Edhe sportiviteti dëshmohet më së Miri në bazë të këpucëve, kështu që, djemtë bëjnë mirë të MOS i pengojnë më Vajzat në blerjet e radhës! Tashmë, mbetet për të zbuluar Vetëm Cili modèle Ju përshtatet më së Miri në bazë të shenjës së zodiakut? Ordinateur portable HP modeli 250 G6 Notebook memorje RAM 4GB, DDR3-1600 kohezbollah gjatja e baterise Deri ne 8 Ore canta HP e perfshire Kush ka gishtin e Dytë më të gjatë se gishti i madh i këmbës Ka`këmbën greke`Personat me këmbën egjiptiane zakonisht janě njerëz realistë , racionalë dhe kreativë dhe me Dashuri për natyrën. Surprizë! Me siguri po prsini me padurim të zbuloni shenjën tuaj. Këpucët konsiderohen si ndër më të rëndësishmet në një veshje, e JO PA FAJ. Përplotësojnë imazhin, ashtu sikurse janě kryesoret Kur Probajmo Puna Tek komforti.

Kush ka këtë lloj këmbe bën mirë të evitojë këpucët APO sandalet shumëtë ngushta që kanë tendencën të shtyjnë gishtin e Madh drejt gishtit të Dytë, PASI Kjo çon në deformimin e gishtit të Madh. Kush ka këtë lloj këmbe Mund të hasë vështirësi në DISA lloj këpucësh, ndaj këshillohet të zgjidhet një Model që garanton hapësirë për gishtin e Madh të këmbës, në mënyrë që të shmangen lëndimet dhe dhimbjet. Na kontaktoni: 0684084690/email: [email protected] Chromecast 2 lehteson procesin e punes suaj Nderlidhese e Smartphonit tuaj moi TV Dalje HDMI, dhe rezolucion Full HD 1080P Shpejtesi te lArte te perpunimit Këmba Romake (APO latine) ka një formë më të Gjerë, me gishtat e Dytë dhe të tretë në gjatësinë e gishtit të Madh.