Acum că știi toate aceste “secrete”, nu VEI mai avea probleme cu fisurile sau finisarea greoaie a îmbinărilor DIN GIPS-carton. Pentru orice Alte întrebări, știi deja, suntem aici să te ajutăm. Contacteaza-ne oricand ai nevoie. Soluție: pentru a Evita riscul utilizării de materiale neadecvate trebuie să folosiți Pasta de îmbinare Care face parte din sistemul complet de GIPS-carton. Nu contează Dacă folosesti bandă armată cu otél sau simplă. La ambele trebuie folosite produsele din sistemul NIDA: NIDA profesional sau NIDA profesional Fresh. Si nu UITA că trebuie să fie respectate regulile de amestecare și aplicare a maselor, care sunt înscrise PE Saci. Nu toate produsele au aceleași caracteristici, deci e bine să le citești din nou. Soluție: la fiecare 15 m trebuie lăsat un Rod de dilatare între plăcile de GIPS-carton, DIN care este construit peretele despărțitor Cât și plafonul suspendat (tavanul fals). În clădirile DIN construite DIN préfabriquer rostul de dilatare trebuie să existe la fiecare 10 m.

soluție: finisarea plăcilor de GIPS-carton umede este o cauză frecventă a apariției fisurilor în îmbinări și a Altor probleme ce Apar în construcțiile DIN GIPS-carton . Pentru evitarea acestora este necesară Depozitarea plăcilor DIN GIPS-carton în intérieur, în Special în perioada toamnă-iarnă. Apoi, Când se dorește montarea Lor trebuie să STEA Într-un spatiu chacun timp de minimum 48 Ore înainte de montaj. Placile DIN GIPS-carton trebuie să fie dispuse horizontaux PE paleți sau pe suporți de lemn așezați la o distanță de Maxim 35 cm. soluție: cu ajutorul gletierei DIN otél trebuie să umpli cu grijă îmbinarea dintre plăci, Cu pastă de îmbinare. Pâtes trebuie aplicată la îmbinare cu mișcări transversale ALE gletierei astfel încât să eviți formarea spațiilor goale Sub stratul subțire de GIPS. Fiecare strat succesiv poate fi aplicat după închegarea celuJe antérieur. Informațiile furnizate PE ambalajul pastei de îmbinare trebuie respectate cu strictețe. Atât pentru preparare Cât și pentru Aplicarea ipsosului de îmbinare.

În acest articol nu arătăm doar care sunt greșelile la finisarea plăcilor DIN GIPS-carton. Vă sfătuim ce să faceți ca să le evitați. Mulțumită acestor recomandări pereții despărțitori, tavanele false (plafoanele) și Alte Elemente construite DIN plăci de GIPS-carton vor avea o suprafață netedă. Gata cu fisurile la îmbinări! Soluție: în général “finisajul standard” este suficient. Adică finisarea numai a îmbinărilor longitudinale și transversale dintre plăcile de GIPS-carton. Cu toate acestea, în cazul în Care partea plană a plăcii de GIPS-carton este paralelă cu sursa de Lumina astfel de finisare poate fi ineficientă. De exemplu, peretele perpendiculaire PE fațade de sticlă sau pe fereastra de la balcon, peretele pe care vor fi fixer aplice cu Lumina direcționată în sus sau Jos etc. Lumina “Care alunecă” PE suprafața finisată visage vizibilă orice iregularitate Care în condiții de iluminare standard nu s-ar vedea.

Astfel de LocURI PE perete sau plafon trebuie localizate înainte de începerea lucrului și în jurul Lor trebuie finisată întreaga suprafață a plăcii DIN GIPS-carton. Soluție: pentru chituirea placilor DIN GIPS-carton este bine să folosești Banda de îmbinare DIN hârtie sau DIN fîbra de sticlă (pâslă DIN fîbra de sticlă). Banda DIN Fibra de sticlă se foloseste la sistemele DIN zone umede (Băi, bucătării etc.). Banda DIN hârtie asigură cea mai Bună rezistență a îmbinării, Dar utilizarea EI implică un pic mai multă Muncă: trebuie să fie umezită înainte de aplicare. După un pic de pratiă cu EA, e la fel de simplu. Dar rezultatele sunt mai bune decat cu Banda autoadezivă.